-Tid til det som betyr noe

Aktuelt - HALV PRIS DENNE HELGEN!

FULL FART - HVERDAGEN ER HEKTISK

Synes du det vanskelig å huske på alt som skjer i løpet av en travel uke? Selv følte jeg meg som en levende minnebrikke før vi fikk en Ukeplan på veggen ;)  Nå skriver vi opp beskjeder og alle avtaler på tavlen -  hele familien har full oversikt over hva som skal skje i løpet av uken og er ikke like avhengige av at mor og far husker alt alle skal.

Nå i helgen er det 50% avslag på de tre største tavlene. Tilbudet gjelder Ukeplaner, Dagplaner og Månedsplaner i størrelsene 70x100, 100x100 og 100x150 cm. Tilbudet gjelde rkun til søndag kl. 24.00. Rimeligere enn dette blir det aldri!!!

I november har vi satt ned prisen på alle de tre Ukeplanene i magnetfolie! Alle de tre størrelsene koster nå under 1000 kr. Minste størrelse koster kun 390 kr. En slik ukeplan i magnetfolie er en super julegave til familien:) Tavlene fester seg selv til alle magnetiske flater, slik som kjøleskapsdøren.

Vi har 100% fornøydgaranti - vi vil bare ha fornøyde kunder!

Det er veldig viktig for meg at vi leverer skikkelige tavler i den BESTE kvaliteten - som du skal være stolt av å ha på veggen eller på kjøleskapet. Vi har tre ukers leveringstid på tavlene i pleksiglass da tavlene trykkes på det beste trykkeriet i Tyskland. Magnetfolietavlene er det bare 1-2 ukers leveringstid på. Jeg får stadig tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier tavlene våre er til god hjelp i hverdagen og at de bruker tavlen hver dag til å organisere livet sitt. Tavlen skal samtidig være et funksjonelt bilde på veggen eller kjøleskapet som er stilig å se på. Jeg blir veldig glad for å høre dette - for det er akkurat det vi vil: at tavlene våre blir MASSE brukt, hver dag i MANGE år fermover!!! Mitt mål er å bare ha fornøyde kunder derfor har du 100% fornøydgaranti når du handler hos oss.

Lykke til med din hverdag :)

Spørsmål: Send oss en mail: post@ukeplan.no eller ring oss: Telefon: 57883500, hverdager 09-22, lørdager stengt, søndager 14-22.

Smil fra Siri Solberg, Ukeplangründer

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: