-Tid til det som betyr noe

Fototips

For å ta et bra portrettbilde er det visse ting som skiller et bra bilde fra et mindre bra. Bildet vil i stor grad også påvirke hvor fint ditt ferdige produkt blir.

Naturlig lys er alltid bedre enn blits-lys. Et bilde tatt med blits blir ofte kaldt og får unaturlige skygger. Bilder som blir tatt utendørs i naturlig lys er best, men unngå direkte sollys. En litt overskyet dag er en perfekt dag for å ta fine bilder.

Unngå å ta bilder med lys fra lamper av alle slag. De blir ofte mørke og får en orange- eller en grønntone i seg.

Om du har et stativ så benytt deg av det. Da får du garantert skarpere foto enn om du håndholder kameraet.

Skal du ta bilder som skal brukes på en tavle er en hvit bakgrunn å anbefale. Er det en lys bakgrunn uten forstyrrende elementer i bakgrunnen er det også mye lettere å dypetse bildet, hvis du vil velge å bruke vår grafiske designer til å «klippe» ut personen.

Pass på at du har litt plass rundt personene på bildet slik at det er lett å beskjære bildet. Pass også på at du velger ut et bilde som fungerer til det formatet du vil ha. Et vertikalt bilde fungerer kanskje ikke til en horisontal tavle.

Vil du bruke profesjonelle fotografer anbefaler vi våre "Ukeplan-fotografer", se om du finner en i nærheten av deg!

MEN du kan fint bruke dine egne bilder på tavlen eller dørskiltet ditt. Vi har laget mange superfine tavler med bilder tatt av våre kunder. Fantasien setter ingen grenser! Titt innom galleriet og la deg inspirere.

DYPETSEDE BILDER: Her har kunden tatt bilder av barna med hvit bakgrunn, slik at man lett kan dypetse bildene og sette de hver for seg på tavlen.

LYKKE TIL!

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: