-Tid til det som betyr noe

Om oss

Få orden på hverdagskaoset!

Hurra for barnebursdager, lekser, henting, bringing, gymbagger, raske middager og fotballkamper som begynner før arbeidsdagen slutter... Mye å huske på?

Selv gikk jeg rundt og følte meg som en levende minnebrikke. Det var så mye å huske på. Løsningen for oss ble en Ukeplan på veggen som kunne holde oversikten og samtidig pynte opp kjøkkenet.

Familien har oversikt
Når vi nå spiser frokost kan barna selv følge med på hva som vil skje i løpet av dagen. Ikke minst har min mann hatt stor glede av tavlen. Nå kan han følge med på hvem som skal kjøres til treninger og når de skal hentes og hva som står på middagsmenyen i dag. Nå klarer han å holde en viss oversikt og er ikke like avhengig av mor i huset... Alle lapper, lekseplaner, invitasjoner osv. har også fått sin plass på tavlen vår. Det er deilig å ha orden på det.

Gründer
Den første Ukeplanen jeg lagde var det bare meningen at skulle hjelpe min egen familie. Men raskt fikk jeg spørsmål fra andre småbarnsfamilier som var innom kjøkkenet vårt. De ønsket seg også et slikt funksjonelt bilde på veggen. Jeg designregistrerte tavlen i Norge og EU og 1. oktober 2010 startet jeg opp hjemmesiden ukeplan.no. I løpet av kort tid ble jeg gründer på fulltid og sa opp journalistjobben min. Det viste seg at det som fungerte for min familie også fungerte for andre småbarnsfamilier som slet med logistikken rundt omkring i hele Norge.

Trykkeri i Tyskland
Norges største fotokjede, Japan Photo, fattet fort interesse. Etter et år på egne bein tilbød de seg å kjøpe rettighetene til det norske og svenske markedet og produsere tavlene. I 2014 startet vi opp i Danmark og snart er planen å starte opp i Tyskland også. Sommeren 2018 ble Ukeplan kjøpt opp av Repix som nå satser stort på videreutvikle Ukeplan i Norge og Sverige. Vi trykker våre tavler hos Cewe i Tyskland som har de beste trykkemaskinene i Europa og som leverer meget god kvalitet. Er det noe du lurer på får du den beste kundebehandlingen når du tar kontakt med våre kundebehandlere. Jeg kjenner nå menneskene som sitter og tar imot telefonene og mailene fra kundene mine. De står alltid på for at kundene mine skal bli fornøyde og det er veldig betryggende for meg. Det aller viktigste for meg er nemlig at du skal bli fornøyd med produktet du kjøper av oss. Jeg vil ikke ha én eneste misfornøyd kunde - det er mitt mål, derfor har vi også 100% fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd lager vi et nytt produkt til deg eller tar produktet i retur og gir deg pengene tilbake.

Smil fra Siri, Ukeplangründer

Vil du motta informasjon om kampanjer og tips til hvordan du får mer tid til familien?

Møt oss på: